Amaretto mini flesje met naam

6,80 

Te bestellen in veelvouden van 10 stuks

Vóór de definitieve druk ontvangt u eerst via mail een digitale proefdruk ter goedkeuring.

Beschrijving

Het leukste gepersonaliseerde cadeau om uit te drinken

Hef het glas op de geboorte van jullie wondertje met dit leuke Amaretto mini flesje met naam.  Als je in een winterse sfeer bent, kan je gerust ook een kop koffie of een mok met heerlijke warme chocolademelk klaarzetten om de geboorte van jullie kleine uk te vieren. Of kraak een flesje champagne kraken om dat nieuwe leventje te vieren.  Maar een mini flesjes is toch wel het meest originele.

Amaretto mini flesje met naam

Waarom zou je altijd kiezen voor de traditionele doopsuiker artikelen zoals onze doopsuikerdoosjes met een uitgesneden naamsticker gevuld met traditionele suikerbonen wanneer we ook leuke mini drankflesjes hebben die je kan personaliseren met de naam van jullie kindje in het lettertype van het desbetreffende drankmerk.  U hoeft enkel de naam te laten weten en wij maken een proefdruk ter goedkeuring.  Bestellen kan via onze webshop of in onze bakstenen winkel.

Naast Hendrick’s Gin hebben we ook mini flesjes Hendrick’s Gin, Jagermeister, Baileys, Jack Daniel’s, Campari, Amaretto, Smirnoff, Cointreau, Gordon’s Gin  Hier vindt je zeker wel jouw favoriete drankje tussen.

Eens het flesje leeg is, is het een blijvend souvenir aan de geboorte van jullie kindje.

Staan de meter en de peter altijd klaar voor een feestje? Dan is een fles Hendrick’s Gin van 70cl met tekst het perfecte kado om ofwel peter te vragen of als geboorte cadeau.

Alternatieven

Naast het Amaretto mini flesje met naam hebben wij een heel aantal alternatieven voorzien.  Wat dacht je van een mini confituurpotje met naam of een mini honingpotje met naam.  De perfecte manier om je dag te beginnen en een doopsuikergeschenkje dat niet snel vergeten zal worden door familie en vrienden.

Maar het meest verrassende zijn toch onze mini nutella potje 25g met naam verkrijgbaar met naam en voor zowel voor meter en peter te vragen dan als geboortegeschenk voor de liefste meter of peter.  Zowel als setje verkrijgbaar of in een leuke geschenkdoos ‘wil jij mijn meter/peter zijn’ .

Extra informatie

Ik ben 18 jaar of ouder:

ja, neen

Andere suggesties…