FAQ – Veelgestelde vragen

Kan ik alvorens een bestelling te plaatsen al een voorbeeld van mijn sticker ontvangen?

Neen, wij maken helaas geen vrijblijvende voorbeelden want dit zou ten koste gaan van de snelle service die wij willen leveren aan de klanten die al een bestelling geplaatst hebben.  Eens wij uw bestelling ontvangen hebben, sturen wij u via mail een digitale proefdruk ter goedkeuring.  Deze proefdruk kan u laten aanpassen tot u 100% tevreden bent.  Pas dan gaan wij over tot de productie van uw sticker.

Hoe ziet een digitale proefdruk eruit?

Een digitale proefdruk is een PDF met een voorbeeld van de sticker in de kleur die u bestelde en met vermelding van de hoogte en de breedte van de sticker.  Indien u een sticker in goud, rosé of zilver bestelde zal de kleur van de sticker op de proefdruk zwart zijn aangezien we hier met gekleurde vinyl werken.

In welk materiaal wordt mijn sticker gemaakt?

Al onze stickers (behalve de ronde doopsuikerstickers met foliedruk) worden  gemaakt in glanzende polymere vinyl.  Deze vinyl biedt 7 jaar bescherming tegen vuil en verkleuring.

Op welke ondergrond kunnen de stickers gekleefd worden?

Onze stickers kunnen op elke gladde en gereinigde ondergrond gekleefd worden.  Het is zéér belangrijk uw ondergrond grondig te reinigen alvorens er een sticker op te kleven. Gebruik hiervoor een schoonmaakmiddel dat geen siliconen bevat.

Kan ik stickers ook per stuk bestellen?

De minimum bestelhoeveelheid wordt altijd aangegeven in het ‘aantal’ vakje op de product pagina.  De meeste stickers zijn te bestellen in ‘veelvouden van’.  Enkel onze grotere stickers zijn per stuk te bestellen.  We kunnen helaas niet afwijken van de minimum bestelhoeveelheid omdat wij werken met een grote vinylprinter waarbij het niet economisch is om in kleine aantallen kleine stickers te printen.

Hoe snel worden mijn stickers verstuurd?

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen de 1 à 2 werkdagen te verzenden na goedkeuring van de proefdruk.  Bestelt u een standaard sticker dan verzenden we binnen de 1 à 2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling.  Uw bestelling wordt in 95% van de gevallen de volgende werkdag al door Bpost geleverd.  Tijdens de vakantie of kerstperiode kan de levertijd van Bpost iets langer zijn.

Waar vind ik een geschikt lettertype?

Ofwel kan u op productniveau kiezen uit een aantal standaard lettertypes maar bij de meeste van onze gepersonaliseerde stickers kan u onbeperkt een lettertype kiezen.  Wij raden onze klanten deze website aan: www.dafont.com.

Op deze website kan u links op de pagina bij ‘preview’ uw gewenste naam ingeven en dat ziet u van talloze lettertypes een voorvertoning met uw naam.

Krijg ik een betere stukprijs indien ik meer bestel?

Neen, onze stukprijzen zijn gelijk voor zowel kleine als grote aantallen.  We zijn van mening dat al onze klanten de beste prijs verdienen of ze nu een kleine of grote bestelling plaatsen.

Op welke manier wordt mijn bestelling verzonden?

Voor de verzending van onze bestellingen werken wij samen met bpost.  U kan uw bestelling thuis, in een pakjesautomaat of een afhaalpunt laten leveren.  Woont u in de buurt van Keerbergen?  Dan kan u uw bestelling ook komen afhalen in onze bakstenen winkel Mucho Gusto in Keerbergen.

Is een spoedverzending mogelijk?

Neen, dit is helaas niet mogelijk.  Al onze bestellingen worden zo snel mogelijk gemaakt en verzonden in volgorde van bestelling en goedkeuring van proefdruk.  We vinden het ook niet eerlijk tegenover onze andere klanten dat we later geplaatste bestellingen eerder zouden behandelen.

Waarom zijn jullie niet telefonsich te bereiken?

Het ontwerpen, drukken en handmatig ‘uitpellen’ van stickers vraagt concentratie.  Om de rust niet te verstoren in ons drukatelier vragen wij u om ons te contacteren via info@hoolapola.be of via ons contactformulier.  Wij beantwoorden uw mails dan zo snel mogelijk en danken u voor uw begrip.