Mini Nutella® geschenkdoos ‘Wil jij mijn getuige zijn?’

17,00 

Geschenkdoos gevuld met 5 mini Nutella® potjes gepersonaliseerd met de tekst ‘Wil jij mijn getuige zijn?’

Een originele manier om de getuige bij uw huwelijk te vragen

Beschrijving

Mini Nutella® geschenkdoos ‘Wil jij mijn getuige zijn?: het leukste geschenkje om je getuige te vragen

Mini nutella potjes

Jullie staan binnenkort in het middelpunt van de belangstelling.  Op deze belangrijke dag willen jullie ook de belangrijkste personen in jullie leven aan jullie zijde. Een leuk manier om je getuige te vragen is dan ook een must. Met deze mini Nutella® geschenkdoos ‘Wil jij mijn getuige zijn? ga je je getuige zeker kunnen overhalen. Want wie is er  geen fan is van nutella choco.  Een unieke smaak in een unieke potje! Open de potjes en ontdek wat Nutella® zo speciaal maakt.

Een vraag met een persoonlijke touch

Je getuige kan je niet alleen vragen met een mini Nutella® geschenkdoos ‘Wil jij mijn getuige zijn? maar ook met lekkere biertjes.  Tenslotte gaat jullie huwelijk één groot feest zijn.  Daar hoort natuurlijk een drankje bij.  Wat denk je van een setje ‘Wil jij mijn getuige zijn?’ met biertjes van het merk Duvel , Jupiler, Karmeliet, Hoegaarden,Vedett, Omer, Stella Artois.

Alternatieven voor de mini Nutella® set ‘Wil jij mijn getuige zijn?’

Wil je er een echte verrassing van maken, kies dan voor onze mini nutella geschenkdoos ‘Wil jij mijn getuige zijn’.  Op het deksel van deze doos staat Psst… ik heb een vraagje. Binnenin de doos vindt je dan de 5 mini nutella potjes met vraag om getuige te zijn.

Eens jullie de getuigen gevraagd hebben dan zijn jullie klaar om de rest van jullie huwelijksdag te plannen.  Zorg voor save-the-date kaartjes, huwelijksuitnodigingen, tafelkaartjes, menukaartjes en natuurlijk ook gepersonaliseerde stickers voor op jullie bedankjes voor jullie gasten te kleven.  Bijpassend bij de stickers van de huwelijksbedankjes kan je ook gepersonaliseerde wijnflessen voorzien met jullie persoonlijke wijnfles etiketten of volledig ontworpen volgens jullie wensen en misschien bijpassend bij jullie huwelijksuitnodiging of thema.

Bestel on-line of in onze bakstenen winkel Mucho Gusto