Gepersonaliseerd bieretiket Hoegaarden Rosé 25 cl

1,50 4,50 

Zelfklevend en krasbestendig bieretiket.

Voor de definitieve druk ontvangt u eerst nog een digitale proefdruk ter goedkeuring.

TIP: verwijder eerst het originele etiket met warm water voor een professioneel resultaat.

Beschrijving

Gepersonaliseerd bieretiket Hoegaarden Rosé 33 cl

Hef het glas op de geboorte van jullie wondertje, op de jarige, op de meter of peter, getuige,… met een lekker biertje met een Gepersonaliseerd bieretiket Hoegaarden 33 cl.

Drink je liever een ander biertje, ga dan voor een ander gepersonaliseerd bieretiket van uw favoriet bier Tripel KarmelietOmer, Stella Artois, La Chouffe, Lindemans Kriek, Hoegaarden Rosée, Leffe, Jupiler, Vedett, Hoegaerden,…

Het beste biertje drink je uit een flesje met gepersonaliseerd bieretiket Hoegaarden Rosé 33 cl.

Met dit gepersonaliseerd bieretiket kan je zowel kiezen voor een eigen tekst, de naam van je kindje of een combinatie. Jij bepaalt de tekst en wij sturen je een proefdruk via mail ter goedkeuring.

Drinkt de meter of peter graag een biertje, dan zijn flesjes bier met een gepersonaliseerd etiket zeker ook een leuk meter/peter geschenk.

Het leukste gepersonaliseerde cadeau om uit te drinken.

Bij een leuk feestje, hoort een lekker drankje. Wat maakt je drankje nog beter maakt is door het te drinken uit een flesje met gepersonaliseerd bieretiket met de naam van je kindje.

Is het feestje afgelopen? Dan kan je het flesje met het krasbestendige bieretiket als souvenir bewaren.

Het flesje ziet er niet alleen leuk uit, het etiket is ook zelfklevend! Je kan het dus heel eenvoudig op het flesje kleven zonder blaasjes.

Een gepersonaliseerd bieretiket Hoegaarden Rosé 33 cl van topkwaliteit

Hoolapola maakt alle bierlabels van start tot finish helemaal zelf.  Nadat jouw bestelling bij ons binnen komt voor een gepersonaliseerd bieretiket Duvel 33 cl wordt er eerst een proefdruk gemaakt ter goedkeuring volledig volgens uw wensen. Er wordt aandachtig gekeken naar de opmaak en de kwaliteit van de gebruikte afbeeldingen. Indien er een aandachtspunt wordt geconstateerd nemen wij altijd contact met u op. Wanneer het ontwerp aan alle minimale eisen voldoet wordt deze drukklaar gezet en doorgestuurd naar de productie. Wij werken met digitale drukmachines.  Hierdoor kunnen wij diepere, krachtigere kleuren drukken en komen alle details volledig tot hun recht. De etiketten worden gedrukt op een hoogwaardige vinyl.  Hierdoor zijn de labels ontzettend duurzaam.

Eenvoudig zelf je eigen bier etiketten plakken

Het plakken van je eigen gepersonaliseerd bieretiket Hoegaarden Rosé 33 cl is de laatste stap. In het begin lijkt dit misschien uitdagend, maar gelukkig valt dit ontzettend mee.   Verwijder eerst het originele etiket met een beetje lauw water en kleef dan eenvoudig de sticker op het flesje.  De sticker is gemaakt van vinyl waardoor je hem heel gemakkelijk zonder blaasjes kan kleven.

Bestel deze stickers op onze webshop of via onze website

Extra informatie

Biersoort

Hoegaarden Rosé

Voor?

ander

Verdeling tekst

dezelfde tekst op alle stickers, op elke sticker een andere tekst (+3,00€)